Opslag op maat

Bij Pans bieden we uitgebreide warehousing oplossingen. In onze magazijnen hebben we plek voor maar liefst 12.000 pallets, geschikt voor alle soorten goederen met een speciale nadruk op ADR-goederen. Onze faciliteiten zijn uitgerust om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en zorgen voor een efficiënte opslag van uw producten.

Wij zijn strategisch gelegen op enkele kilometers van het klaverblad van Lummen, op deze manier bieden we een snelle en gemakkelijke toegang tot ons magazijn. U kunt op ons vertrouwen voor een veilige, betrouwbare en efficiënte opslag en logistiek. Onze openingsuren vallen op werkdagen van 8:00 tot 19:00 uur en op zaterdagen van 8:00 tot 12:00.

Optimaliseer voorraadbeheer:
geavanceerde logistieke oplossingen

Met PANS kunt u profiteren van geavanceerde logistieke oplossingen die zijn ontworpen om uw voorraadbeheer te optimaliseren. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken om uw voorraad te beheren ontvangt u persoonlijke inloggegevens die u op elk moment kunt gebruiken om uw stock digitaal te monitoren. Dankzij unieke barcodes voor al uw goederen, heeft u altijd volledige traceerbaarheid. Pans zorgt ervoor dat uw goederen veilig opgeslagen zijn, wanneer u deze goederen wilt verplaatsen of vervoeren staan wij klaar om u hiermee te helpen. Heeft u vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om te helpen!

Hoe gaan wij te werk?

U beslist om uw goederen op te slaan bij Pans? top! Wij gaan grondig te werk om ervoor te zorgen dat de goederen van onze klanten veilig en efficiënt worden opgeslagen. Allereerst gaan we in gesprek met onze klant om een opslagplan op maat te ontwikkelen dat aan hun eisen voldoet. Vervolgens maken we gebruik van onze geavanceerde opslagfaciliteiten zodat de goederen op een veilige en georganiseerde manier worden opgeslagen. Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurig voorraadbeheer en een efficiënte opslagindeling, waardoor onze klanten gemoedsrust hebben en zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Met PANS kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn.

Waarom samenwerken met PANS?

Wij zetten in op enkele belangrijke kernactiviteiten als we spreken over opslag: bereikbaarheid, veiligheid, hygiëne, kosten efficiëntie. Ons laatste aspect is dat wij altijd klantgericht willen werken.

Bereikbaarheid

Onze opslagfaciliteiten zijn makkelijk bereikbaar op enkele kilometers van het klaverblad in Lummen. Ons team stelt zich ook op om altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten om op deze manier een optimale service te bieden.

Veilig en hygiënische opslag

Wij nemen altijd de nodige veiligheidsmaatregelen om te garanderen dat uw goederen in goede handen zijn. De hygiëne van een opslagplaats draagt ook bij aan de veiligheid.

Kostenefficiëntie

Door transport en opslag te combineren kunt u heel wat kosten en tijd besparen! onder andere: snellere doorvoertijd, uw goederen op het moment dat u wilt op de juiste bestemming, minder verbruik van ruimte bij u.

Klantgericht

Het team achter pans staat altijd klaar om u te woord te staan en te helpen met uw logistieke behoeften. Wij willen graag een nauwe band hebben met onze klanten om vertrouwen en goede samenwerking te bevorderen.