Nationaal Transport
Nationaal Transport

Pans biedt uitgebreide nationale transportdiensten. Dankzij de verschillende wagens die wij ter beschikking hebben kunnen wij zowel kleine als grote zendingen waarmaken. Of het nu gaat om het transporteren van 1 pallet of een volledige vrachtwagenlading, wij hebben de juiste oplossing voor u! Ons ervaren team zorgt ervoor dat elke zending met de grootste zorg wordt behandeld en op tijd aankomt.

Heeft u nood aan nationaal transport?
Contacteer ons
Internationaal Transport
Internationaal Transport

Bij Pans gaan we verder dan alleen nationale transportdiensten; we verleggen grenzen voor onze klanten met ons internationaal transport. Of het nu gaat om kleine zendingen of een volledige vrachtwagenlading, wij bieden dezelfde betrouwbare en efficiënte service als voor ons nationale transport.

Wilt u uw goederen vervoeren naar het buitenland? Of heeft u vragen over ons internationaal transport? Neem contact met ons op en wij staan voor u klaar.

Heeft u nood aan internationaal transport?
Contacteer ons
ADR-transport
ADR-Vervoer

Pans is al 20 jaar gespecialiseerd in het vervoeren van ADR-goederen, zowel nationaal als internationaal. Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om veilig en efficiënt om te gaan met gevaarlijke stoffen, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor uw ADR-transport.

Wij combineren ons transport van ADR-goederen met het vervoer van gevaarlijk afval, wat ons in staat stelt om veelzijdige oplossingen aan te bieden. Onze chauffeurs beschikken over de juiste opleidingen en de benodigde certificeringen om gevaarlijke goederen te transporteren. De vrachtwagens van Pans zijn eveneens uitgerust met de benodigde veiligheidsvoorzieningen om aan alle wettelijke eisen te voldoen.

Heeft u nood aan ADR-vervoer?
Contacteer ons

Meeneemheftruck / laadklep

Pans biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van een kooiaap bij de levering van uw goederen. Met een meeneemheftruck kunnen we uw goederen gemakkelijk op de gewenste locatie lossen en hoeft u zelf niet te voorzien in een methode om te kunnen lossen.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een levering met laadklep, zodat we uw goederen veilig en makkelijk kunnen lossen, ongeacht de bestemming. Op deze manier kunnen we een snelle en probleemloze levering garanderen.

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een laadklep zodat we uw goederen veilig en makkelijk kunnen lossen. Op deze manier kunnen we een snelle en probleemloze levering garanderen.

Heeft u nood aan meeneemheftruck / laadklep?
Contacteer ons
Megatrailer
Megatrailer

Bij Pans geloven we dat standaard maar saai is. Daarom bieden we megatrailers aan die uw transportervaring naar een hoger niveau tillen. Onze vrachtwagens kunnen tot 3 meter binnenhoogte accommoderen, waardoor ze meer volume kunnen vervoeren dan een standaard oplegger.

Het voordeel van meer volume meenemen is duidelijk: hoe meer goederen we kunnen vervoeren, hoe kostenefficiënter het transport wordt. Heeft u een grote lading die u wilt vervoeren, en bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de logistiek? Neem contact op met ons en wij helpen u hier graag mee verder!

Heeft u nood aan een megatrailer?
Contacteer ons