Background

Al 70 jaar uw partner voor transport & warehousing

Over Vervoerbedrijf PANS
Sinds 1954 uw partner

Richard Pans was slechts 18 jaar oud toen hij zijn reis in de wereld van transport begon, aanvankelijk door groenten en fruit te vervoeren voor zijn ouders. Gedreven door zijn ondernemingsgeest bouwde hij aan zijn bedrijf, altijd vastbesloten om zijn klanten de beste service te bieden. Zijn inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid vormde de kern van het bedrijf en legde de basis voor wat nu bekendstaat als NV vervoerbedrijf PANS.

Richard is in zijn bedrijf blijven werken totdat zijn zonen, Rudy, Patrick, Benny en Luc Pans, klaar waren om de fakkel over te nemen. Hiermee werd de traditie voortgezet en werd PANS gekenmerkt als een echt familiebedrijf waarbij de waarden van hard werken en toewijding van generatie op generatie werden doorgegeven.

Rudy Pans heeft uiteindelijk het roer overgenomen, waarbij hij niet alleen het erfgoed van zijn vader voortzette, maar het bedrijf ook verder uitbreidde. Zijn broers sloten naadloos aan bij het familiebedrijf. Samen hebben de broers het familiebedrijf in stand gehouden en zelfs aanzienlijke uitbreidingen gerealiseerd.

PANS staat synoniem voor ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om transport binnen de landsgrenzen of over de grenzen heen, PANS staat altijd klaar om klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften.